Elektricien Nijmegen e.o.

Zoekt u een elektricien en bent u woonachtig in Malden, Nijmegen, Groesbeek, Mook, Cuijk, Wijchen of omgeving? Welkom bij Arts Elektro!

Wij zijn er voor zowel de zakelijke markt als particulieren en onze diensten zijn veelzijdig. Van het aanleggen van krachtstroom of lichtlijnen in een fabriekshal tot het vervangen van een meterkast in een woning. Wist u dat wij ook kabels in de grond kunnen traceren?

Al meer dan een halve eeuw leveren we deze diensten als elektricien in de wijde regio. Voor een overzicht van wat we allemaal doen en hoe onze werkwijze is zie aanleg & installatie elektrotechniek, waar dit uitvoerig beschreven is. Tevens vindt u onder referenties elektrotechnische projecten een impressie van wat we voor u kunnen betekenen.

Als professionele, vakkundige elektricien werken we uitsluitend met topmerken en zijn we lid van UNETO-VNI en een Sterkin installateur. Bovendien hebben we betrokkenheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. En we zijn pas tevreden als u dat ook bent, want kwaliteit is wat telt!

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier, of door ons te mailen via info@arts-elektro.nl of door te bellen: 024-6221225

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]