024 – 622 1225 info@arts-elektro.nl

Beveiligingscamera’s

Zoekt u een vakkundige installateur van beveiligingscamera’s in de wijde regio Nijmegen? Welkom bij Arts Elektro Malden!

Bewakingscamera’s vormen vaak een onderdeel van integrale beveiliging, net als intercoms. Wij verzorgen de montage en installatie van camerabeveiliging voor zowel bedrijven als particulieren en dan vooral in de regio Nijmegen-Wijchen-Cuijk-Oss.

CCTV bewaking systemen

Wij installeren vooral CCTV systemen (close circuit tv). Deze kunnen verborgen worden geïnstalleerd of zichtbaar. In het eerste geval zijn de beelden niet te gebruiken als bewijsmateriaal. Het beste is daarom doorgaans, te melden dat er een CCTV systeem wordt gebruikten en dat deze camerabewaking zichtbaar is. Dat kan met behulp van stickers en borden en is ook verplicht in dat geval. Een sticker camerabewaking werkt overigens ook preventief en voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Overigens zijn CCTV systemen via internet of een app overal te bekijken.

Voor een optimale beveiliging van uw bedrijf of woning is een camera beveiliging systeem dus een must. Voor beveiligingscamera’s van de volgende merken installeren en plaatsen we:

  • Bosch Security
  • Interlogix
  • Gigamedia

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, of door ons te mailen via info@arts-elektro.nl of door te bellen: 024 – 622 1225.