024 – 622 1225 info@arts-elektro.nl

Projecten

Op deze pagina een selectie door Arts Elektro uitgevoerde projecten…

Utiliteit & Zorg

Boskapel

Boskapel

Renovatie Boskapel te Nijmegen. Renovatie van de Boskapel voor het CGKV te Nijmegen. De complete elektrotechnische installatie, data-installatie, verlichting en noodverlichting gerealiseerd.

Intratuin Malden

Intratuin Malden

Onderhoud en renovatie Intratuin te Malden. Diverse werkzaamheden: zowel nieuw, onderhoud als renovatie aan de elektrotechnische installatie (230V en 400V), data-installatie, binnen- en buitenverlichting. Nieuwe LED schijnwerpers geplaatst voor reclameborden/doeken en...

Lingeriewinkel Livera te Oss

Lingeriewinkel Livera te Oss

Een mooie nieuwe winkel voor Livera te Oss. Hiervoor hebben wij de elektrotechnische installatie, data-installatie en verlichting mogen realiseren. Voor de etalage gebruik gemaakt van LED verlichting met RGB, naar wens in kleur in te stellen.

Energie

Solar World mono panelen in dak

Solar World mono panelen in dak

Zonnepanelen woonhuis Groesbeek. Voor een woonhuis in Groesbeek bij het vervangen van het dak zonnepanelen van Solar World geplaatst, waarbij gebruik gemaakt is van een in-dak-systeem van Renusol.

Zonnepanelen woning Molenhoek

Zonnepanelen woning Molenhoek

118 zonnepanelen. Zonnepanelen Solar World mono black 250Wp op SMA omvormers. Hierbij is gebruik gemaakt van een Click-fit systeem voor een zinken felsdak. Een mooi geheel geworden!

Solar World poly plat dak

Solar World poly plat dak

11 zonnepanelen te Wijchen. Solar World poly 250Wp zonnepanelen op een plat dak, op 1 SMA omvormer. Het montagesysteem bestaat uit Suntubes.

Woningbouw

Nieuwbouw woonhuis Vianen

Nieuwbouw woonhuis Vianen

Realisatie elektra nieuwbouw woonhuis. Ten behoeve van een nieuwe woning de complete elektrotechnische installatie gerealiseerd binnen en buiten.

Industrie

Goorsenberg

Goorsenberg

Nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Elektrotechnische installatie, data-installatie, verlichting en aansluiten van diverse machines gerealiseerd.

De Hamer

De Hamer

Betonindustrie de Hamer te Nijmegen. Onderhoud aan de elektrotechnische installatie (230V en 400V), data-installatie, verlichting en noodverlichting van de diverse gebouwen. Een nieuwe hoofdverdeler van 1000A geplaatst.

Brandlab Peutz

Brandlab Peutz

Nieuw brandlaboratorium Peutz te Molenhoek Voor het nieuwe brandlaboratorium van Peutz te Molenhoek de elektrische installatie (230V en 400V), data-installatie, verlichting, inbraak- en camerasysteem geïnstalleerd. Voor meer informatie klik hier.

Agrarisch

Varkensstal Overasselt

Varkensstal Overasselt

2 nieuwe varkensstallen. Nieuwbouw van 2 varkensstallen te Overasselt. Elektrotechnische installatie (230V en 400V) gerealiseerd en de ventilatie, waarbij gebruik gemaakt is van de producten van StienenBE.