024 – 622 1225 info@arts-elektro.nl

Zonnepanelen montage

Arts Elektro is de specialist in de regio Nijmegen in montage en plaatsen van zonnepanelen. Daarom zijn we ook dealer en gecertificeerd installateur van het topmerk Solar World.

Deze Duitse zonnepanelen zijn een van de beste zonnepanelen die er momenteel zijn. Hieronder een video die daadwerkelijk aantonen dat deze panelen van topkwaliteit zijn.

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen en monteren doen we op alle type daken. Of het nu om schuine of platte daken gaat. Tevens plaatsen van zonnepanelen op de grond, bijvoorbeeld in een weiland.

Ook verzorgen we voor de goede orde de complete installatie. Het plaatsen van de omvormers en een goede, veilige aansluiting in de meterkast is dan ook vaste prik voor ons. We zijn namelijk een professionele, volwaardige, full-service leverancier van elektrotechnische diensten en producten.

Zonnepanelen: goed voor het milieu èn uw portemonnee

Het milieu en dan in het bijzonder de reductie van Co2 staat zoals bekend hoog op de agenda. Co2 reductie is van het grootste belang om een wereldwijde temperatuurstijging tegen te gaan. Deze stijging zorgt immers voor een stijging van de zeespiegel en heeft zodoende funeste gevolgen voor laaggelegen delen op de wereld.

Sinds het akkoord in Parijs in 2015 zijn alle overheden hiervan doordrongen, wat even uniek als alarmerend is. Er moet dus iets gebeuren. U als particulier of bedrijf kunt uw steentje bijdragen door over te stappen op zonne-energie. Zonne-energie produceert namelijk geen Co2 en is daarmee zeer milieuvriendelijk.

Verder kent zonne-energie nog andere voordelen:

  • Zonne-energie is ongevaarlijk.
  • U bespaart op energiekosten: door het hoge rendement is de opbrengst per maand hoog.
  • Zonne-energie is niet getrouwd met grote bedrijven en ondemocratische regimes.

Fiscaal aantrekkelijk en subsidie mogelijk voor bedrijven

Uiteraard plaatsen we ook zonnepanelen voor bedrijven en overheden. Voor u als ondernemer kan dit zeker interessant zijn, bijvoorbeeld door de EnergieInvesteringsAftrek. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Het gebruik van zonne-energie kent kortom alleen maar winnaars. Groene energie en schone stroom hebben de toekomst!

Steeds meer consumenten, bedrijven en overheden zien daarom in dat het hoog tijd is voor zonne-energie. Wij voorzien in deze behoefte en kan iedere woning of (bedrijfs)pand van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen voorzien. Naast Solar World leveren we ook producten als omvormers en bevestigingsmaterialen van de volgende leveranciers:

  • Clickfit
  • SMA Benelux 

Wilt u deze kopen en laten plaatsen? En wilt u weten wat de kosten zijn? Of heeft u nog andere vragen, bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden en de soorten zonnepanelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, of door ons te mailen via info@arts-elektro.nl of door te bellen: 024 – 622 1225.