024 – 622 1225 info@arts-elektro.nl

Verlichting

Een van de voornaamste activiteiten van Arts Elektro is installeren en monteren van verlichting. Dit doen we voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

Verlichting bedrijven

Bij bedrijven moet u vooral denken aan de volgende zaken:

  • Installatie lichtlijnen
  • Noodverlichting installeren
  • Industriële verlichting
  • Buitenverlichting plaatsen
  • LED verlichting bedrijfspanden

Wij hebben al veel verlichtingsprojecten gerealiseerd voor een grote verscheidenheid aan zakelijke klanten. Zo hebben we lichtlijnen aangelegd in fabriekshallen, bij transporteurs en in stallen. Maar ook verschillende panden in de spotlights gezet met fraaie exterieurverlichting. Zodoende kunt u als bedrijf ook als het donker is goed ‘in the picture’ staan en reclame maken.

Verlichting particulieren

Voor particulieren doen we vooral buitenverlichting en tuinverlichting, ook bijvoorbeeld inbouwspots evenals geavanceerde interieurverlichting als onderdeel van domotica. Vooral LED verlichting plaatsen we steeds meer, omdat deze lampen zuinig zijn en een zeer lange levensduur kennen. Vooral particuliere nieuwbouw en renovatie doen we veel.

Ons werkgebied is vooral de wijde regio Nijmegen, aangezien we gevestigd zijn in Malden. We hebben daarmee vooral veel projecten gerealiseerd in plaatsen als Groesbeek, Wijchen, Grave, Beuningen, Gennep, Boxmeer, Cuijk maar ook in Oss en omgeving.

Wij gebruiken voor de verlichtingsprojecten alleen lampen en aanverwante artikelen en materialen van de beste merken, zoals Osram en Philips. Tevens zijn we aangesloten bij UNETO-VNI, wat een waarborg is voor kwaliteit en vakmanschap.

Verlichting aanleggen is een van de hoofdactiviteiten, maar we doen meer. Zie het complete overzicht op aanleg en installatie elektrotechniek.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, of door ons te mailen via info@arts-elektro.nl of door te bellen: 024 – 622 1225.