024 – 622 1225 info@arts-elektro.nl

Krachtstroom aansluiten

Krachtstroom aansluiten en aanleggen is een van de gespecialiseerde diensten die Arts Elektro aan vooral bedrijven biedt.

We kunnen het hele traject van aansluiten voor u regelen. We kunnen u dus ook helpen bij de aanvraag voor het eventueel verzwaren van uw aansluiting. Uiteraard maken we tevens het elektriciteitsplan voor krachtstroom. Deze zullen we samen met u opstellen om optimaal te kunnen voldoen aan uw wensen en eisen. Ook zullen we u hierbij gevraagd en ongevraagd adviseren met onze expertise.

Op basis van deze blauwdruk gaan we aan de slag voor u. Het aanleggen van de leidingen, de speciale krachtstroom contactdozen en schakelaars en overige componenten die benodigd  zijn voor de krachtstroom installatie is uiteraard aan ons toevertrouwd als professioneel en ervaren elektrotechnisch installateur. Na oplevering inspecteren we alles nog grondig, zodat u goed en veilig gebruik kunt maken van de krachtstroomleiding.

Bij het aansluiten  werken we uitsluitend met topmerken zoals Mennekes, Bals en Hager. Zie voor referenties welke projecten we (recent) hebben opgeleverd op het gebied van krachtstroom en aanverwanten. Voor een compleet overzicht van onze diensten verwijzen we u graag naar de pagina aanleg en installatie elektrotechniek.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons, of door ons te mailen via info@arts-elektro.nl of door te bellen: 024 – 622 1225.