Ventilatie systemen

VentilatieEen van de elektrotechnische diensten van Arts Elektro is het plaatsen en monteren van ventilatiesystemen. Dit doen we voor particulieren en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan ventilatie voor de badkamer of in stallen. Dergelijke projecten hebben we vooral gerealiseerd voor klanten in de wijde regio zoals in Nijmegen, Wijchen, Oss, Gennep, Cuijk en Boxmeer.

We kunnen dus alle soorten ventilators en ventilatiesystemen inbouwen, al naar gelang wens en behoefte. Uiteraard kunnen we u hierbij van passend advies voorzien. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht uiteraard.

Arts Elektro is lid van UNETO-VNI, wat een garantie is voor kwaliteit en vakmanschap. Bovendien zijn betrokkenheid en een persoonlijke benadering kernwaarden voor ons. We zijn pas tevreden als u dat ook bent, want kwaliteit is wat telt!

Hier nog een aantal interessante links van ventilatiesysteem merken die we voeren:

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons via onderstaand formulier, of door ons te mailen via info@arts-elektro.nl of door te bellen: 024-6221225

[contact-form-7 id=”4″ title=”Contactformulier 1″]